Acryl Gieten

Basis workshop acryl gieten € 59
Basis plus workshop acryl gieten € 75
Workshop acryl gieten, hele dag € 99

Basis workshop Acryl gieten / acrylic pouring
Acryl gieten (Acryl pouring) is een giettechniek met Acryl verf gemixt met een giet medium, silicone en water. Het geeft enorme mooie resultaten maar pas op het is zeer verslavend 🙂

Het werkt erg rustgevend om de kleuren te zien samen smelten en tegelijkertijd geeft het erg veel energie. Je zal merken dat je steeds weer een nieuwe kleurencombinatie of techniek wilt uitproberen om te kijken wat voor resultaat het brengt. Naast de basis methode welke al enorm mooie creatieve kunstwerken geeft zijn er nog vele uitbreidingen en varianten mogelijk bijvoorbeeld door het gebruik van een vergiet, ballonnen of sjablonen. In deze workshop leggen we de basis van waaruit de mogelijkheden eindeloos zijn!

Je gaat aan de slag met het gieten van 2 mooie massief MDF houten canvassen (vierkant, rond). Je maakt in deze workshop dus al gelijk 2 creatieve schilderijen.

Basis workshop acryl gieten (2 werkstukken)
€ 59,00
Tijdsduur 3 uur

Wil je nog meer uit deze workshop halen?
Dan kan je de workshop nog verder uitbreiden. Naast de 2 werkstukken ga je met een aanvullende techniek binnen het acryl gieten aan de slag waarmee je nog 4 kleine kunstwerken (onderzetters) maakt van ca.10×10 cm waarmee je een totaal ander effect creëert, altijd succesvol!

Basis workshop Plus
€ 75,-
Tijdsduur ca. 4 uur
2 werkstukken (25 cm) + 4 werkstukken (ca. 10×10 cm ‘onderzetters’)

Workshop acryl gieten – hele dag
Wil je graag een hele dag aan het acryl gieten gaan, bekijk dan onze cursusdag waarbij je maar liefst 3 verschillende technieken leert. In deze leuke workshop maak je in totaal 4 eigen acryl giet werkstukken.
Klik hier voor meer informatie over deze acryl giet dag.

Je werkstuk heeft 3 dagen nodig om goed te drogen. Ophalen kan op
flexibele tijden door de week, overdag, s’avonds of in het weekend.

Met onderstaande inschrijf knop kan je eenvoudig een mailtje sturen met jouw persoonlijke voorkeursdag en tijd,

Of neem telefonisch contact op 06-81926171.
Graag tot ziens bij een van mijn workshops in Overijssel en ontdek The Artist in You!