Marathon acryl gieten

Wil je de wondere wereld van het acryl gieten (acrylic pouring) ontdekken en het gelijk goed aanpakken? Ga dan voor de ‘Acryl giet marathon’. Het belooft een inspirerende dag te worden met veel tips en trucs waarna je vol enthousiasme en ideën naar huis zult gaan.

Duur: halve dag
Locatie: Atelier The Artist in You, Reeweg 12-10 Nederhorst den Berg.
Datum/tijd: Sluit aan bij een open workshop (vastegestelde datum) of stuur ons een aanvraag met de door jou gewenste datum, tijd en aantal personen. Dit is al mogelijk vanaf 2 personen.
Open workshop: IVM corona zijn er momenteel geen open workshops maar kun je zelf een voorkeursdag aangeven en is alle ruimte en aandacht voor jullie 🙂
Werkstukken:  Je maakt zelfstandig 6 creaties
Droogtijd: De 6 werkstukken hebben 3 dagen droogtijd nodig voor ze vervoerd kunnen worden.
Ophalen op afspraak mogelijk van ma t/m zo 10-19.00 uur.
Nasturen van de werkstukken is ook mogelijk a 25,- euro voor verpakking-
en verzendkosten. De werkstukken worden aangetekend verzonden.

Reserveren: Stuur ons een email met daarin je naam en de door jou gewenste dag/tijd. Je ontvang binnen 24 uur van ons een reactie en weet je of je ingeschreven bent voor deelname aan deze leuke workshop!
info@theartistinyou.nl

Betaalopties: Vooraf overmaken of bij aanvang van de workshop contant of digitaal (betaal verzoek/Tikkie)


Om teleurstelling te voorkomen is i.v.m. een beperkt aantal plaatsen je deelname alleen definitief gereserveerd nadat we je hiervan
een bevestiging via mail hebben gestuurd. Heb je binnen 24 uur geen bericht van ons ontvangen neem dan even contact met ons op.