Tekstborden maken Kerst thema

**Deze workshop is tot eind 2023 momenteel niet boekbaar. Maar vraag gerust naar andere opties!**

In deze workshop ga je aan de slag met krijtverf en sjablonen en ga je jouw eigen unieke welkomstborden gaat maken. De kleuren voor de tekstborden bepaal je zelf, de krijtverf is in vele kleuren aanwezig.
Vooraf kies je de sjablonen die jij leuk vindt en daarbij maak ik voor iedere cursist een eigen sjabloon. Hiervoor mag je zelf opgeven wat je er graag op wilt hebben, dit kan een korte tekst zijn, naam/namen of een afbeelding.

Heb je andere wensen betreft omtrent deze workshop, laat het gerust weten er is veel mogelijk!

Duur: ongeveer 2,5/3 uur
Prijs: inclusief materiaal, koffie/thee:  €39,50
Locatie: Atelier The Artist in You, Meester Kuiperstraat 8 Fleringen.
Datum/tijd: Sluit aan bij een open workshop (vastgestelde datum) of stuur ons een aanvraag met de door jou gewenste datum, tijd en aantal personen. Dit is al mogelijk vanaf 8 personen.
Open workshop: Kijk op de home pagina bij de Workshop Agenda voor een overzicht van de open workshops en datums.
Werkstukken:  Bij deze workshop ga je drie borden maken. Het is leuk om 3 totaal verschillende te maken maar je kan ze ook bij elkaar laten passen om ze onder elkaar te hangen of er een wegwijzerpaal van te maken.
Buitenborden: De borden zijn geschikt om binnen op te hangen, wil je de borden graag op buiten materiaal dan kan dat ook, de meerprijs hiervoor is 2,50 per bord.
Na het goed uit drogen van de verf (24 uur) hoef je dan alleen thuis nog een laklaag aan te brengen waarna je borden geschikt zijn om buiten te hangen.

Droogtijd: Je werkstukken zijn droog genoeg om direct mee naar huis te nemen.

Reserveren: Stuur ons een email met daarin je naam en de door jou gewenste dag/tijd. Je ontvang binnen 24 uur van ons een reactie en weet je of je ingeschreven bent voor deelname aan deze leuke workshop!
info@theartistinyou.nl

Om teleurstelling te voorkomen is i.v.m. een beperkt aantal plaatsen je deelname alleen definitief gereserveerd nadat we je hiervan
een bevestiging via mail hebben gestuurd. Heb je binnen 24 uur geen bericht van ons ontvangen neem dan even contact met ons op.