WORKSHOP WINTERSE WELKOMSTBORDEN SCHILDEREN


Workshop winterse buitenborden schilderen

Een gezellige creatieve workshop waarbij je aan de van tekensjablonen een Sneeuwpop of Gnoom (kabouter) gaat schilderen. Dit welkomstbord zorgt niet alleen voor een warm welkom maar optioneel ook voor sfeervolle (buiten)verlichting!
De verlichting is een persoonlijke keus en mag je naar eigen wens toevoegen of weglaten.
Je start deze workshop met een saai wit paneel maar al snel tover je deze met bijvoorbeeld een speciale techniek om naar een bord met een realistische hout-look. Met de sjablonen schilder je de contouren van de sneeuwman of kabouter op je bord en ook kan je een sjabloon met je eigen tekst laten maken, bijvoorbeeld je naam en huisnummer. Dit is bij het cursusbedrag inbegrepen, alleen de optionele verlichting heeft een  meerprijs van 12,50 euro, verder is alles inbegrepen.
Wil je zonder sjabloon werken en een eigen schildering maken? Natuurlijk mag dat ook!

De duur van de workshop hangt sterk af van je eigen werkwijze; wil je jouw bord een strak en modern uiterlijk geven met weinig effecten en strakke kleuren dan heb je waarschijnlijk na een uur of drie de klus geklaard. Maar wil je veel effecten en/of heb je minder ervaring dan zal je het fijn vinden om meer tijd te hebben. In totaal heb je 4 uur de tijd om hier in ons atelier lekker aan te werken.

Workshop: Creatieve winterse Buitenborden schilderen
Duur: ca. 4 uur
Materiaal: Alle materialen behalve de optionele verlichting zijn inbegrepen, inclusief een lekkere kop koffie of thee.
Het bord is van weerbestendig materiaal. Wel is het van belang je schilderwerk thuis nog goed af te lakken voordat je bord naar buiten kan.
Indien je de verlichting erbij besteld worden tijdens de workshop de gaatjes in het bord gemaakt waarin de lampjes komen. De verlichting neem je mee naar huis zodat je deze op je gemak elk lampje vast kunt lijmen. Hiervoor heb je een lijmpistool nodig, deze zijn o.a. te koop bij de Action.
Sfeerverlichting: meerprijs 12,50 euro. Deze buitenverlichting is geschikt voor binnen en buiten, werkt op batterijen (geen stopcontact in de buurt nodig), heeft een timer en biedt ook nog keus uit verschillende verlichtingsprogramma’s.
Locatie: Atelier The Artist in You, Meester Kuiperstraat 8 Fleringen Twente / Tubbergen – Overijssel.
Optioneel kan deze workshop ook op een externe eigen locatie gegeven worden. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Datum en tijd
Deze winterse workshop is overdag te reserveren (ma t/m zo)
Kijk in ons agenda overzicht voor data en tijden waarop deze workshop plaatsvindt.
Staat hier geen geschikte dag tussen of wil je een besloten workshop informeer dan gerust naar de mogelijkheden!

Vragen?

Ik beantwoord ze graag!
Mail: info@theartistinyou.nl
Tel.: 06-8192 6171

Fotos workshop welkomstborden schilderen