Workshop Acryl Gieten – Kat

Acryl gieten – ook wel Acryl pouring genoemd- is een enorm leuke techniek met bijzonder mooie resultaten. Er bestaan een heleboel varianten welke allemaal keer op keer bijzondere resultaten geven. Naast het gieten op een canvas geeft het ook hele leuke resultaten wanneer je houten figuren begiet.
Regelmatig ontwerp ik nieuwe figuren welke door een CNC machine uit hout gefreesd wordt om in een de workshop lekker mee aan de slag te gaan. Vlinders, honden, katten, bloemen en ook maak ik figuren in opdracht. Dus heb je een wens? laat het weten!

In deze workshop gaan we aan de slag met de basis van het Acryl gieten. Daarna ga je aan de slag met het begieten van de uit hout gesneden kat.
Het paneel wat daarbij overblijft bewerk je met krijtverf en lettersjablonen waarmee je een tekst op het paneel maakt. Zo heb je 2 werkstukken uit 1 workshop!

Je werkstuk heeft 48 uur nodig om goed te drogen. Ophalen kan op flexibele tijden door de week, overdag, s’avonds of in het weekend. Opsturen is ook mogelijk.

Duur van de workshop is ongeveer 2,5 a 3 uur

**Ivm Corona mogelijk met 2 personen in mijn ruime atelier in Nederhorst den Berg **
Met onderstaande inschrijf knop kan je eenvoudig een mailtje sturen met jouw persoonlijke voorkeursdag en tijd,
Of neem telefonisch contact op 06-81926171.
Graag tot ziens bij een van mijn workshops en ontdek The Artist in You!