Workshop epoxy 'river table' maken

River table van hout en epoxy maken – meerdaagse workshop
Binnenkort gaan we van start met een nieuwe epoxy workshop waarin je een eigen tafel gaat maken met daarin een water rivier van epoxy.
De River table is momenteel erg populair en niet voor niets want het resultaat is super mooi.
Maar het vergt behoorlijk wat kennis van zowel een stuk houtbewerking als het op de juiste manier werken van epoxy. We horen maar al te vaak dat er al liters kostbare epoxy verspild is omdat het er op youtube zo makkelijk uitzag :))

In deze meerdaagse cursus hoor je tips & trucs en doorloop je van A tot Z alle stappen om een ‘epoxy river table’ te maken.
De ultieme beloning is natuurlijk dat je een bijzonder mooi zelfgemaakt meubelstuk mee naar huis neemt; je eigen epoxy rivier tafel die thuis staat te pronken!

  • Meerdaagse cursus onder begeleiding van een deskundig meubelmaker & resin artist
  • Inhoud: Hout en epoxy om een bijzettafel te maken. Het gebruik van gereedschap is begrepen.
    We vragen je om zelf een stofkapje en gehoorbescherming mee te nemen.
  • Locatie: Meubelwerkplaats bij The Artist in You, Reeweg 12-10 Nederhorst den Berg.
  • Datum/tijd: Sluit aan bij een open workshop (vastgestelde datum) of stuur ons een aanvraag met de door jou gewenste datum, tijd en aantal personen.
    Dit is al mogelijk vanaf 2 personen!
    Open workshop: er zijn momenteel nog geen workshops ingepland. We hebben werken met een wachtlijst voor deelname aan deze workshop. Wil je op de hoogte gehouden worden of geheel vrijblijvend alvast inschrijven op de wachtlijst stuur ons dan een mailtje: info@theartistinyou.nl

Heb je andere wensen betreft maat / ontwerp  of het onder begeleiding maken van een eigen meubel, laat het gerust weten er is veel meer mogelijk!

Vragen?
Neem gerust contact op, ik beantwoord ze graag!
Mail: info@theartistinyou.nl
Tel.: 06-8192 6171