Workshop vrijgezellenfeest wegwijzerborden

Workshop vrijgezellen wegwijzerbord maken

Een super leuke workshop waarin veel gelachen wordt en al helemaal wanneer het eindresultaat bij elkaar gevoegd wordt. Je gaat per persoon drie borden maken met leuke toepasselijke teksten. Met de tips en trucs die krijgt geef je het bord in een handomdraai een Ibiza stijl, oude verweerde hout look of een white wash effect.
Je werkt met sjablonen om de tekst aan te brengen dus je hoeft geen enkele ervaring te hebben om een mooi resultaat te krijgen.

Er is keus uit verschillende teksten maar jullie kunnen optioneel ook zelf een tekst bedenken om het nog persoonlijker en gekker te maken!
Van deze tekst wordt dan een een (sticker)sjabloon uitgesneden, deze is geschikt voor eenmalig gebruik.

Je werkt in deze workshop met krijftverf en acrylverf (waterbasis), hierdoor kunnen de borden direct mee naar huis genomen worden.
Wil je de wegwijzerborden buiten kunnen zetten dan moet je ze nog wel aflakken om je schilderwerk (waterbasis) te beschermen tegen vocht.
Dit kan 24 uur na het schilderen en kan je thuis doen of door ons laten doen. Hou hiervoor ongeveer 3 dagen aan waarna de borden opgehaald of toegestuurd kunnen worden.

Materialen workshop tekstborden
3 borden per cursist
Keus uit diverse liefdevolle, vrolijke en humoristische tekstsjablonen
Inclusief o.a. acrylverf en krijtverf (waterbasis)

Opties
– Sjabloon met een eigen bedachte tekst € 5,00 per bord
– Laten lakken van de borden zodat deze bestand zijn tegen vocht/regen € 7,00 per bord. (Dit kan ook heel goed na 24 uur droogtijd zelf thuis gedaan worden)
– Nasturen gelakte borden 25,- euro

Nog meer gezelligheid
Wil je het uitje op een budgetvriendelijk manier verlengen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om het atelier te huren, dit kan al vanaf 35,- euro per uur.

Reserveren
Stuur een email met daarin je naam en de door jou gewenste dag/tijd.
Je ontvang binnen 24 uur van ons een reactie
en weet je of je ingeschreven bent voor deelname aan deze leuke
workshop!
info@theartistinyou.nl